Eetwinkel Lossez

Al sinds zijn 17e zit Peter Lossez in het horecavak. Het werken in een cafetaria is hem met de paplepel ingegoten, toen hij begon in het cafetaria van zijn vader in Breda. Nu runt Peter al 32 jaar zijn eigen zaak in Oosterhout, samen met zijn vrouw Corina en zoon Jordy. Bij Eetwinkel Lossez zullen gasten genieten van dezelfde kwaliteit friet, snacks en gerechten als bij het frietpaleis.

De friet wordt gemaakt van vers gesneden aardappels en is altijd van de hoogste kwaliteit. Ook de huisgemaakte nasibal – die wordt gemaakt volgens een 60-jaar oude receptuur – is al jaren topfavoriet. Er gaan er per week wel honderden over de toonbank. Met deze verse en huisgemaakte producten onderscheiden ze zich van anderen. Zo maken ze hun satésaus en verse salades zoals tonijn- en eiersalade zelf. Niet alleen de lunch wordt uitgebreid, maar er zullen ook een aantal ‘hippe frites’, oftewel frites met diverse toppings op het menu staan.

Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel. Corina, Jordy of Peter is dan ook altijd aanwezig in de zaak. “We kennen veel vaste gasten en kunnen ze bij voornaam begroeten, wat ontzettend leuk is. In onze nieuwe zaak creëren we een geheel nieuwe uitstraling, waardoor gasten het warme welkom tevens gaan ervaren door de fijne sfeer die er hangt.”